Hopp til innholdet
Ved kjøp av fiskeutstyr over kr. 2000 får du med gratis FishKing cap. Velg enten grå/hvit, svart/rød, eller rosa/hvit (FishQueen)
Ved kjøp av fiskeutstyr over kr. 2000 får du med gratis FishKing cap. Velg enten grå/hvit, svart/rød, eller rosa/hvit (FishQueen)

Anbefalte fiskeområder

RSS
 • Eresfjordfjella - æresord i Eresfjord
  May 6, 2023

  Eresfjordfjella - æresord i Eresfjord

  Av en fiskekompis hadde jeg fått både æresord og kors på halsen om at fjella i Eresfjord skjulte fiskevann med diger ørret over to kilo. Men et æresord er på langt nær det samme som at storfisken lar seg overliste.
  Les mer
 • Ørretfiske helt på grensen
  May 1, 2023

  Ørretfiske helt på grensen

  I Halden kommune i Østfold fylke ligger et godt knippe vann og tjern som kan være verdt å kombinere med en handletur til Sverige. Fiskemiddagen kan du imidlertid fiske selv med et ørretfiske helt på grensen.
  Les mer
 • Et fiskeeldorado i Rana
  April 23, 2023

  Et fiskeeldorado i Rana

  I fjellene nord for Virvassdalen i Rana kommune i Nordland fylke finnes idylliske områder der de aller fleste forutsettingene for et godt fiske er på plass.
  Les mer
 • Action fiske på Hadelandsåsen
  April 21, 2023

  Action fiske på Hadelandsåsen

  På det bølgende og høytliggende åspartiet kalt Hadelandsåsen i Gran kommune i Oppland fylke finnes mange innbydende fiskevann, og flere innehar godt voksen ørret.
  Les mer
 • Høyt og lavt på Blefjell
  April 15, 2023

  Høyt og lavt på Blefjell

  Blefjell er for mange østlendinger en velkjent tur- og skidestinasjon. Men det finnes også mange fiskevann, der ørretbestandene og fisket har variert gjennom tidene. I dag er fiskemulighetene gode, og flott ørret svømmer i mange vann.
  Les mer