Hopp til innholdet
Ved kjøp av fiskeutstyr over kr. 2000 får du med gratis FishKing cap. Velg enten grå/hvit, svart/rød, eller rosa/hvit (FishQueen)
Ved kjøp av fiskeutstyr over kr. 2000 får du med gratis FishKing cap. Velg enten grå/hvit, svart/rød, eller rosa/hvit (FishQueen)

Anbefalte fiskeområder

RSS
  • Eresfjordfjella - æresord i Eresfjord
    May 6, 2023

    Eresfjordfjella - æresord i Eresfjord

    Av en fiskekompis hadde jeg fått både æresord og kors på halsen om at fjella i Eresfjord skjulte fiskevann med diger ørret over to kilo. Men et æresord er på langt nær det samme som at storfisken lar seg overliste.
    Les mer
  • Ørretfiske helt på grensen
    May 1, 2023

    Ørretfiske helt på grensen

    I Halden kommune i Østfold fylke ligger et godt knippe vann og tjern som kan være verdt å kombinere med en handletur til Sverige. Fiskemiddagen kan du imidlertid fiske selv med et ørretfiske helt på grensen.
    Les mer
  • Et fiskeeldorado i Rana
    April 23, 2023

    Et fiskeeldorado i Rana

    I fjellene nord for Virvassdalen i Rana kommune i Nordland fylke finnes idylliske områder der de aller fleste forutsettingene for et godt fiske er på plass.
    Les mer
  • Action fiske på Hadelandsåsen
    April 21, 2023

    Action fiske på Hadelandsåsen

    På det bølgende og høytliggende åspartiet kalt Hadelandsåsen i Gran kommune i Oppland fylke finnes mange innbydende fiskevann, og flere innehar godt voksen ørret.
    Les mer
  • Høyt og lavt på Blefjell
    April 15, 2023

    Høyt og lavt på Blefjell

    Blefjell er for mange østlendinger en velkjent tur- og skidestinasjon. Men det finnes også mange fiskevann, der ørretbestandene og fisket har variert gjennom tidene. I dag er fiskemulighetene gode, og flott ørret svømmer i mange vann.
    Les mer